+ (373) 699 333 09 
0(22) 101 101 
Acasă / Ce aparat de aer condiționat este cel mai bun?

Ce aparat de aer condiționat este cel mai bun?

DAIKIN - liderul mondial in domeniul aerului conditionat

 

În orice industrie, există companii lideri care definesc nivelul standardelor spre care tind restul participanților de pe piață. În domeniul aerului condiționat, liderul de necontestat este compania DAIKIN.

 

Odată ce un potențial cumpărător de aer condiționat începe să colecteze informații cu privire la sistemele de climatizare pentru casă sau  birou, el aude imediat că DAIKIN este cel mai bun climatizor. Acest lucru va vor spune consultantii companiei, acest lucru vi-l vor spune prietenii care au achiziționat deja instalația de aer condiționat DAIKIN.

 

Deci, de ce DAIKIN este un lider în domeniul conditionarii aerului?

 

Gama de echipamente HVAC DAIKIN depășește în mod semnificativ de aprovizionare cu alți producători. În prezent, echipamentele de aer condiționat includ 3200 de modele, inclusiv aer condiționat de uz casnic de toate tipurile (clasa Split, clasificarea Daikin), semi-conditionat (Sky-Air), aer conditionat in birouri, spatii publice si comerciale, oficii, centrale speciale, chiller-uri (mașini de răcit cu apă) , fancoil-uri, precum și sisteme cu mai multe zone de climatizare cu agent frigorific cu debit variabil sistem VRV. 

 

La asamblarea climatizoarelor DAIKIN se realizaza controlul calității la 100%. Acest lucru previne furnizarea catre  clienți a utilajului care nu este destul de performant.

 

Durată de viață a aparatelor de climatizare de uz casnic Daikin este de 12 ani (media industriei -  8 ani), viața a sistemelor multizonale tip VRV - 35 de ani.

 

DAIKIN Corporation desfasoara in mod constant cercetari care vizează îmbunătățirea proiectării echipamentelor HVAC și a tehnologiei de producție. În prezent, compania deține mai mult de 1.500 de brevete proprii, inclusiv revoluționare pentru timpul său, sisteme supermultisplit divizat și sisteme tip VRV. Dar, cele mai multe brevete au ca scop îmbunătățirea fiabilității și a durabilității echipamentului, îmbunătățirea calităților de consum, dezvoltarea unor tehnologii de economisire a energiei.

 

Compania acordă o mare atenție la instruirea personalului tehnic cu dealerii săi. Tehnica DAIKIN este montata și întreținuta doar de către profesioniști care au fost instruiți în centrul de formare.

 

De a poseda un lucru bun este plăcut, iar sistemul climatic DAIKIN cu siguranta este o alegere excelenta pentru o persoana care apreciaza confortul, linistea, design bun și fiabilitate ridicată!

 

Avantajele evidente specializate aparatelor  de aer condiționat DAIKIN apar atunci când este necesar de a oferi confort în mod direct la un număr mare de spații. DAIKIN - e singura companie din lume care oferă sistemul multi-split, în care o unitate unică externă este prevazuta de a dirija de până la șapte unitati  interioare! Un sistem VRV face posibilă utilizarea de până la 30 de unități interioare la o unitate exterioară. Acest lucru este important mai ales în condițiile unei case de locuit, atunci cind pentru o unitate exterioară este mai ușor de a găsi un loc potrivit.

 

Climatizatoarele DAIKIN:

 

  • Acestea prezintă o gamă largă de modele (peste 2000 de modele);
  • Sunt de  înaltă calitate și fiabilitate, dovedită de 3 ani de garanție a producătorului;
  • Au performanțe superioare, întreținere și diagnosticare ușoară, adaptate la condițiile climatice europene;
  • Se potrivesc perfect în interior;
  • Indeplinesc standardele de calitate europene;
  • Poseda certificate ca fiind conforme cu standardul ISO 14001 de mediu inconjurator;
  • Asamblare de calitate europeană nu are nevoie de nici un comentariu!

 

 

Confort

 

În cazul în care aveți nevoie de a crea un confort într-un spațiu de locuit sau de birou, este cazul de a opta pentru o instalare split-sisteme-i de perete. DAIKIN ofera modele cu invertor care disting o întreținere mai exactă a parametrilor aerului specificate. În același timp, consumul de energie este redus cu 30%. Unele modele au obloane speciale de proiectare, care permit schimbarea direcției de curgere a aerului , astfel, asigură un mediu confortabil în întreaga zonă a unei camere cu aer condiționat, chiar dacă aveți aer condiționat în colțul cel mai indepartat.

 

 

 

Avantaje

 

Avantajele evidente în special a aparatelor de aer condiționat DAIKIN apar atunci când este necesar de a oferi confort în mod direct la un număr mare de spații. DAIKIN - singura companie din lume care oferă sistemul Multi-split, în care un blox extern e destul pentru lucru de până la 7 unitati interne! Un sistem VRV face posibilă utilizarea de până la 30 de unități interioare la o unitate exterioară. Acest lucru este important mai ales în condițiile unei case de locuit, în cazul în care pentru o unitate exterioară este mai ușor de a găsi un loc potrivit.

 

 

 

Interior

 

O altă opțiune care vă permite să păstrati pe deplin designul arhitectural al camerei - utilizarea aerului conditionat tip duct, care se află în spatele unui tavan fals. Ele nu invadeaza interiorul existent, permite livrarea aerului proaspat din exterior (opțional) și prin intermediul unui sistem de conducte pentru a crea un aer condiționat confortabil și ventilație în mai multe zone. La instalarea canalului de aer condiționat se creaza în mod opțional tavane false în toate zonele de refrigerare, reducându-se astfel volumul lor util. Vă puteți ascunde toate echipamentele din hol, introducind grilele de ventilatie peste căile de acces.

 

 

 

 

 

Îngrijire și întreținere

 

Grija pentru cimatizorul de uz casnic DAIKIN este simpla și neingrijorabila. Este ușor - filtrul de aer poate fi ușor îndepărtat și spălat. Și pentru a evita creșterea microorganismelor în instalația de aer condiționat este amplasat filtru bactericidic, care este de asemenea un deodorant. Chiar și suprafața unității interioare și al telecomenzii este efectuata din suprafata speciala bactericida.

 

 

 

Servicii de sprijin

 

O altă surpriză plăcută este trei ani de garanție la toate aparatele de climatizare DAIKIN. Ca și în orice tehnică complexă, toate aparatele de climatizare au nevoie de întreținere regulată. Contractul de servicii se încheie cu o companie care va instala aerul condiționat, sau se solicita un alt dealer oficial al DAIKIN.

 

 

 

Locație

 

Chiar și la modelele de uz casnic distanța maximă dintre unitățile exterioare și interioare poatet ajunge la 25-50 de metri. Acest lucru oferă libertate deplină în amplasarea aparatului de aer condiționat.