+ (373) 699 333 09 
0(22) 101 101 
Acasă / Design contemporan

Design contemporan

După cum arată practica - un procent foarte mic de oameni acorda  atenție la aspectul exterior al climatizoarelor. Se iau in vigoare valori mult mai importante, cum ar fi prețul, fiabilitatea și eficiența. Dar, ce ramine de facut în cazul în care aveti nevoie de o instalatie modernă, elegantă, care se potrivește cu toate caracteristicile de top? In conformitate cu aceste nevoi se produc așa-numitele "design" serii de climatizoare rezidentiale. Compania noastra importa unul dintre cei mai renumiti reprezentanți ai acestui segment - climatizatoare DAIKIN FTXG "Emura".

 

 

Această linie de aparate de aer condiționat din momentul aparitiei a câștigat inimile clienților, și a fost distinsa în mod repetat la numeroase competiții internaționale de proiectare.

 

 

Iar pentru cei mai pretențioși clienți exista o companie mică in Italia care a ajustat producerea "sacourilor" pentru seria EMURA, care sunt realizate din alcantara si pot crea un aspect personalizat unic al climatizorului.

 

 

Doar nu uitați si de aparatele de aer condiționat seria ArtCool, produse de concernul LG, care sunt de asemenea prezentate în showroom-ul nostru. Funcționalitatea excepțională și aspectul exterior al acestor climatizoare cu siguranta nu va lasa indiferenti.