+ (373) 699 333 09 
0(22) 101 101 
Acasă / CONDIŢIILE TOMBOLEI

CONDIŢIILE TOMBOLEI

Partriciparea la tombola organizată de AVI CLIMA SRL presupune completarea formularului de concurs cu indicarea numelui complet, email și telefonul mobil al persoanei care participă în cadrul paginii de concurs.. La tombolă pot participa doar persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani. Participanții se pot pot înregistra pe una sau mai multe pagini de concurs care sunt indicate mai jos:

https://promo.aviclima.md/smartway-lp-1
https://promo.aviclima.md/cooper-hunter-lp-1
https://promo.aviclima.md/lg-lp-1  
https://promo.aviclima.md/daikin-lp-1

În rezultatul participării la tombolă, persoanele înregistrate pot câștiga premii instant sub formă de vouchere sau aparate de aer condiționat. Fiecare participant câștigă garantat un premiu instat sub formă de voucher. Prin termenul de premiu instant se are în vedere premiu imediat și garantat.
Premiul mare sub formă de climatizor va fi oferit prin tagere la sorți la sfârșitul tombolei. În cadrul tombolei se oferă patru tipuri de vouchere conform brandurilor de climatizoare incluse: Smartway, Cooper&Hunter, LG și Daikin.

Valoare voucherelor este:

Pentru brandul SmartWay valoarea voucherului – 50$
Pentru brandul Cooper&Hunter valoarea voucherului – 75$
Pentru brandul LG valoarea voucherului – 100€
Pentru brandul Daikin valoarea voucherului – 150€

Un voucher poate fi folosit pentru achizitia unui singur  aparat de aer conditionat. Nu este posibilă combinarea sau comasarea voucherelor. Voucherul cistigat poate fi folosit doar pentru achizitia unui aparat de aer conditionat din toata gama comercializata de compania AviClima.
Voucherul poate fi folosit doar pentru brandul indicat in el. Voucheru este interșanjabil, adică poate fi schimbat de pe un brand la altul (dar la fel se schimba si nominalul acestuia – conform listei de mai sus). Voucherul poate fi ridicat fizic doar dupa prezentarea mesajului din e-mail ce confirmă participarea. Voucherul poate fi daruit unei persoane terțe, dar aceasta va menționa datele de contact al persoanei care a cedat voucherul în scopul verificării înregistrării la tombolă.

Voucherul este valabil pina la 31.12.2020

Persoanele care participă la tombolă acceptă ca informația de contact să fie utilizată în scopuri promoționale de către AVI CLIMA SRL. În continuare, AVI CLIMA SRL respectă intimitatea și datele de contact, respectiv garantează siguranța acestora fără a fi vândute sau transmise unor entități terțe.