+ (373) 699 333 09 
0(22) 101 101 
Acasă / Informatii utile

Informatii utile

Cei mai buni producatori de climatizatoare

 

Dupa cum alegem aparatul de aer conditionat,  va depinde în mare măsură si ușurința de utilizare a acestuia. Mai jos sunt prezentati producătorii de aparate de aer condiționat, care sunt evaluati la niveluri avansate pe piață:

 

Daikin

Brand japonez existent  de mai mult de 40 de ani. Calitatea inalta a produselor Daikin se realizează printr-o atenție deosebită tehnologiilor de producție și de servicii post-vânzare. Fabricile companiei din Belgia, Thailanda și Japonia produc anual aproximativ 2,5 milioane de aparate de aer condiționat. In ultimii ani, este brandul de lider pe piețele globale și din Rusia pentru echipamente HVAC menajere și industriale. Brand-ul garantează componente de cea mai inalta calitate. Este un brand scump: unele modele Daikin poate costa de 4-5 ori mai scumpe decât produsele de la alte mărci concurente. Ele sunt amplasate în birouri clasa A în cele mai importante instituții de stat din Rusia.

 

Mitsubishi

Ocupa al doilea loc in Japonia dupa vinzari. Uzinile companiei situate în Japonia, Tailanda și Regatul Unit în anul precedent au produs mai mult de 2 milioane de aparate de aer condiționat. Categoria de preț  este avansata, dar puteti alege si modele nu foarte scumpe. Cele mai populare modele de climatizoare Mitsubishi sunt cele dotate cu invertor. De obicei, ele sunt folosite  în modul automat și in sisteme de ionizare a aerului.

 

Haier

Climatizoarele Haier sunt bine cunoscute consumatorilor ruși ca fiind unele dintre cele mai bune din categoria de pret mediu. Haier - primul producător chinez de aparate de aer condiționat, care a fost lansat pe piața mondială și cu succes s-a stabilit pe aceasta. Ea produce o linie complexă de aparate de aer condiționat rezidențiale și semi-industriale, mai mult de 3 milioane de unități pe an. Climatizoarele Haier sunt echipate cu unitate de control la distanță cu fir și opțional - sistem de control de la distanță WiFi inteligent. Pentru purificarea aerului in climatizoarele date se folosesc filtre cu cărbune, antibacteriene și antiformaldegide, lampi puternice cu raze ultraviolet.

 

Toshiba

Corporația japoneză Toshiba produce aparate de uz casnic mai mult de 120 de ani. Inginerii de la Toshiba primii au creat sistem split. Sistemul de control cu invertor a fost utilizat pentru prima dată în instalația de aer condiționat Toshiba. Clientii sunt atrasi întotdeauna de fiabilitatea acestor aparate de aer condiționat, un număr mare de opțiuni și atenție la problemele care pot aparea. Categoria de preț - medie.

 

Fujitsu

Compania japoneza, care produce întreaga gamă de modele interne și semi-industriale de aparate de aer condiționat. Unul dintre liderii în dezvoltarea inovatoare. Primul care a folosit în produsele lor jaluzele verticale automate. Uzinile Fujitsu opereaza in Japonia, Thailanda, China și Taiwan, care produc pe an 3 milioane de aparate de aer condiționat. Este si inclus în fiecare aparat de aer condiționat un număr mare de senzori diferiți pentru a proteja împotriva salturilor de tensiune, valori excesive ale intensitatii  curentului,si la îngheț.

 

LG

Producător sud-coreean de aparate de uz casnic, cu o istorie de jumătate de secol. Pe piata echipamentelor HVAC este un jucator destul de tânăr, dar care a câștigat deja încrederea cumpărătorilor. Categoria medie de pret, raportul atractiv "preț-calitate". Pentru o perioada lunga de timp, LG s-a poziționat ca "marcă națională", dar acum există o trecere la clasa premium. Specialiștii companiei sunt în mod constant de lucru privind reducerea zgomotului și a consumului de energie la modelele noi. Designerii LG oferă asa opțiuni consumatorilor care se potrivesc perfect în interioarele de apartamente, case si birouri.

 

Samsung

Compania sud-coreeana Samsung este unul dintre cele mai populare producători de electrocasnice, inclusiv si mai multe serii de sisteme split - montate pe perete, mid-market, pentru acasă sau la birou, cu o multime de caracteristici și moduri. Fabricile Samsung activeaza în Coreea, Malaezia și China, producând până la 3 milioane de aparate de aer condiționat pe an.

 

Panasonic

Brandul japonez Panasonic produce aparate de aer condiționat pentru aplicații casnice și industriale, pentru mai mult de o jumătate de secol, îmbunătățind în mod constant fiabilitatea și calitatea, cit si creșterea funcțională. La acest marcaj, puteți selecta un model din toate cele trei categorii de preț. Acum Panasonic produce climatizoare cu filtru de catechină și generatoare de oxigen.