Servicii de montare

Service

Instalarea echipamentelor de climatizare

Încă de la început, aș dori să menționez că instalarea sistemelor climatice nu este o lucrare generală de construcție, nu este necesar doar să" fixați " 4 șuruburi, acesta este un proces tehnic complex care necesită echipamente și cunoștințe speciale.

Fiecare echipament frigorific conține sau este umplut cu un lichid de răcire, există un sistem de automatizare și o listă de parametri care sunt utilizați de echipamentul instalat. Prin urmare, o instalare de înaltă calitate a unui aparat de aer condiționat sau a unui sistem cu mai multe zone este o componentă uriașă a capacității de lucru al echipamentului.

Instalarea de bază nu include: perforarea pereților și munca unui alpinist. Toate serviciile suplimentare sunt plătite separat.

Sunt prea scumpe atunci "Instalare gratuită" sau " o vom face singuri". Aer condiționat cu instalare în apartament? Ați decis că veți face față perfect: ați atârnat unitatea exterioară, poate că ați făcut față celei interne și apoi? Cine va face aspirarea sistemului? Cine va rula calitativ tuburile de cupru? Cine va face prima pornire a aparatului de aer condiționat? Răspuns: vom face totul ... "la cheie".

Lucrări de instalare privind instalarea tehnicii climatice de la Aviclima este încrederea în viitor, cu o garanție de 5 ani pentru lucrările de instalare! Noi nu alegem obiecte, clientul ne alege pe noi. Vom face instalarea echipamentelor de climatizare pentru un apartament sau birou la fel de bine și cu plăcere.

+373 68 100 101

(Lu-Vi 08:30 - 18:00, Sa: 09:00 - 14:00)

Solicită apel

Recenzii

„Mulțumit de AVI CLIMA pentru instalarea eficientă și profesionistă a sistemului de climatizare. Echipa a oferit sfaturi utile, iar sistemul funcționează impecabil. Recomand pentru servicii fiabile de climatizare.”

Star icon Star icon Star icon Star icon Star icon

Ion Crețu

„Impresionată de varietatea opțiunilor și profesionalismul AVI CLIMA. Instalarea a fost rapidă și sistemul îndeplinește perfect cerințele. Serviciul clienți excepțional, recomand pentru o experiență superioară de climatizare.”

Star icon Star icon Star icon Star icon Star icon

Doina Munteanu

„Alegerea AVI CLIMA a fost perfectă, cu servicii de la consultanță la instalare impecabile. Sistemul adaugă confort semnificativ, iar suportul post-vânzare este remarcabil. Mulțumiri echipei AVI CLIMA!”

Star icon Star icon Star icon Star icon Star icon

Sergiu Rotaru

„AVI CLIMA a oferit produse excelente și un serviciu client de top. Ghidarea și instalarea au fost rapide și eficiente, satisfăcând toate cerințele noastre. Foarte mulțumit de performanță și suport continuu.”

Star icon Star icon Star icon Star icon Star icon

Alexandru Luca

Am apelat pentru instalarea unui nou sistem de climatizare în biroul nostru. Echipa a fost extrem de profesionistă, oferindu-ne sfaturi valoroase pentru a alege cel mai eficient sistem. Instalarea a fost rapidă și curată, iar diferența de temperatură se simte deja. Recomand cu încredere!

Star icon Star icon Star icon Star icon Star icon

Nicolae Botnaenco

×

Formular de contact

Părerea ta contează