+(373) 68 100 101
  • Фото
  • Vești senzaționale!
  • Vești senzaționale!

Vești senzaționale!

Vești senzaționale!


Suntem încântați să vă anunțăm că în curând va fi disponibil în stoc noul nostru produs: conditionerul Auratsu! 


Pregătiți-vă să experimentați confortul suprem în răcire cu ajutorul noului nostru conditioner revoluționar. Conceput pentru a aduce o adiere de aer proaspăt în viața dvs., acesta vine încărcat cu caracteristici uimitoare care vor transforma spațiul dvs. într-un adevărat oază de liniște.


Caracteristici cheie 

- Răcire puternică: Bucurați-vă de răcire rapidă și eficientă, care scade temperatura într-un timp record, chiar și în cele mai fierbinți zile de vară.

- Eficiență energetică: Conditionerul nostru Auratsu este conceput cu tehnologie de economisire a energiei, permițându-vă să vă mențineți confortul, având în același timp grijă de mediu.

- Funcționare silențioasă: Experimentați liniștea absolută datorită funcționării silențioase a conditionerului nostru. Nici măcar nu veți observa că este acolo!

- Control precis al climatului: Atingeți ușor climatul interior ideal prin ajustările precise ale temperaturii și vitezei ventilatorului.

- Design elegant: Conditionerul Auratsu se îmbină perfect cu orice decor, adăugând o notă de eleganță spațiului dvs. de locuit sau de lucru.


Stați pe frecvența noastră pentru lansarea oficială a conditionerului Auratsu!  Abia așteptăm să vă dezvăluim mai multe detalii, inclusiv prețul și disponibilitatea. Asigurați-vă că urmăriți pagina noastră pentru actualizări și să fiți printre primii care experimentează viitorul tehnologiei de răcire!


AviClima - soluții complete de climatizare!


MD-2023, Chișinău, st. Uzinelor, 133

Email: office@aviclima.md

Tel: 068 100 101

Tel: 0(22)101-101

Если вы предпочитаете безопасность и комфорт — значит вам нужна AVICLIMA!