Despre companie

Service

Avi Clima a apărut pe piața 2010 anul și a început să se dezvolte rapid.

În multe privințe, succesul companiei a fost conectat cu o alegere excepțional de bună a companiei - producătorul de echipamente - compania Daikin. De încredere partenerii devin garanții reputație, cu cât Daikin se dezvoltă mai mult, cu atât serviciile Avi devin mai perfecte Clima.

Avi Clima este cunoscută în Moldova de mulți ani și toate de această dată când se ocupă cel mai mult important pentru o persoană după afaceri - furnizează curățenie și nbsp; prospețime a aerului pe care toată lumea îl respiră. Ce frumos n-ar fi incinte, abia este cineva vrea mult timp în rămâne dacă înăuntru nu este absolut nimic de respirat. De aceea compania Avi Clima îi invită pe toți la soluții complete pentru aer condiționat. Datorită aparatelor de aer condiționat, nu poți să a seta temperatura confortabilă - tehnologia modernă menține un nivel optim de umiditate în cameră, tot ceea ce din vremea din afara ferestrei și, de asemenea, ea curăță aerul de substanțe dăunătoare și bacterii.

Avi Clima este un exemplu al combinației perfecte a două de neînlocuit componente; - tehnologie de înaltă clasă și echipă profesioniști

+373 68 100 101

(Lu-Vi 08:30 - 18:00, Sa: 09:00 - 14:00)

Solicită apel

Preferințele fiecărui sunt diferite

De aceea Avi Clima oferă oportunități ample pentru personalizare. Există zeci de forme și materiale și mai multe opțiuni diferite pentru accesorii pentru aer condiționat și ventilație. Companie oferă clienților săi cele mai bune prețuri în Moldova pentru Daikin și Cooper, Hunter, au primit recunoaștere la nivel mondial în calitatea celei mai bune tehnologii climatice.

Avi Clima este distribuitorul oficial al companiilor Daikin (Japonia), Samsung (Coreea de Sud), Cooper&Hunter (SUA), Maxa (Italia), Alnor (Polonia), Untes (Turcia), dileroficial Ruck Ventilatoren (Germania), VTS Group (Polonia), Interconditioner (Ukraina), ACP (Romania), Reffteco (Italia), KingsPan (Polonia), Remis (Germania), Makro Teknik (Turcia),…

In prezent compania noastră oferă cea mai largă gamă de servicii pentru clienții nostrii, ce cuprin de lucrari de proiectare, ofertare, livrare, instalare  și deservirea oricărui utilaj de climatizare și ventilare.

DAIKIN
Cooper&Hunter
Samsung
VTS
KAISAN
auratsu
alnor
ruck
MAKRO TEKNIK
PROAER
CUPRUMFOMA
MAXA

Recenzii

„Mulțumit de AVI CLIMA pentru instalarea eficientă și profesionistă a sistemului de climatizare. Echipa a oferit sfaturi utile, iar sistemul funcționează impecabil. Recomand pentru servicii fiabile de climatizare.”

Star icon Star icon Star icon Star icon Star icon

Ion Crețu

„Impresionată de varietatea opțiunilor și profesionalismul AVI CLIMA. Instalarea a fost rapidă și sistemul îndeplinește perfect cerințele. Serviciul clienți excepțional, recomand pentru o experiență superioară de climatizare.”

Star icon Star icon Star icon Star icon Star icon

Doina Munteanu

„Alegerea AVI CLIMA a fost perfectă, cu servicii de la consultanță la instalare impecabile. Sistemul adaugă confort semnificativ, iar suportul post-vânzare este remarcabil. Mulțumiri echipei AVI CLIMA!”

Star icon Star icon Star icon Star icon Star icon

Sergiu Rotaru

„AVI CLIMA a oferit produse excelente și un serviciu client de top. Ghidarea și instalarea au fost rapide și eficiente, satisfăcând toate cerințele noastre. Foarte mulțumit de performanță și suport continuu.”

Star icon Star icon Star icon Star icon Star icon

Alexandru Luca

Am apelat pentru instalarea unui nou sistem de climatizare în biroul nostru. Echipa a fost extrem de profesionistă, oferindu-ne sfaturi valoroase pentru a alege cel mai eficient sistem. Instalarea a fost rapidă și curată, iar diferența de temperatură se simte deja. Recomand cu încredere!

Star icon Star icon Star icon Star icon Star icon

Nicolae Botnaenco

×

Formular de contact

Părerea ta contează