Livrare și achitare

1.Opțiuni de Livrare
Oferim mai multe opțiuni de livrare pentru a răspunde nevoilor dvs.:
  • Livrare standard: Produsele sunt livrate în termen de 3-5 zile lucrătoare după confirmarea comenzii. Costul livrării este calculat în funcție de locația dvs. și de greutatea produselor comandate.
  • Livrare rapidă: Pentru comenzile urgente, oferim livrare rapidă în termen de 1-2 zile lucrătoare. Acest serviciu este disponibil la un cost suplimentar.

2. Procesul de Livrare
După plasarea comenzii, veți primi o confirmare prin e-mail. După ce comanda este pregătită pentru expediere, veți primi un alt e-mail cu informații despre numărul de urmărire și data estimată a livrării. Vă rugăm să verificați și dosarul de spam sau junk în cazul în care nu găsiți aceste e-mailuri.

3. Politica de Plată
Acceptăm următoarele metode de plată:
  • Carduri de credit și debit: Visa, MasterCard, American Express.
  • Plată la livrare: Disponibilă doar pentru anumite zone geografice.
Vă rugăm să rețineți că toate plățile trebuie să fie finalizate înainte de expedierea produselor, cu excepția plății la livrare, unde plata se face la primirea produselor.

4. Întrebări Frecvente (FAQ)
Pentru mai multe detalii despre livrare și achitare, puteți vizita secțiunea de Întrebări Frecvente (FAQ) pe site-ul nostru sau să contactați echipa noastră de suport. Suntem aici pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau probleme legate de livrare și achitare.