Recenzii

„Mulțumit de AVI CLIMA pentru instalarea eficientă și profesionistă a sistemului de climatizare. Echipa a oferit sfaturi utile, iar sistemul funcționează impecabil. Recomand pentru servicii fiabile de climatizare.”

Star icon Star icon Star icon Star icon Star icon

Ion Crețu

„Impresionată de varietatea opțiunilor și profesionalismul AVI CLIMA. Instalarea a fost rapidă și sistemul îndeplinește perfect cerințele. Serviciul clienți excepțional, recomand pentru o experiență superioară de climatizare.”

Star icon Star icon Star icon Star icon Star icon

Doina Munteanu

„Alegerea AVI CLIMA a fost perfectă, cu servicii de la consultanță la instalare impecabile. Sistemul adaugă confort semnificativ, iar suportul post-vânzare este remarcabil. Mulțumiri echipei AVI CLIMA!”

Star icon Star icon Star icon Star icon Star icon

Sergiu Rotaru

„AVI CLIMA a oferit produse excelente și un serviciu client de top. Ghidarea și instalarea au fost rapide și eficiente, satisfăcând toate cerințele noastre. Foarte mulțumit de performanță și suport continuu.”

Star icon Star icon Star icon Star icon Star icon

Alexandru Luca

Am apelat pentru instalarea unui nou sistem de climatizare în biroul nostru. Echipa a fost extrem de profesionistă, oferindu-ne sfaturi valoroase pentru a alege cel mai eficient sistem. Instalarea a fost rapidă și curată, iar diferența de temperatură se simte deja. Recomand cu încredere!

Star icon Star icon Star icon Star icon Star icon

Nicolae Botnaenco

BUCURĂ-TE DE OFERTE EXCLUSIVE ȘI ULTIMELE NOUTĂȚI DIRECT ÎN INBOX-UL TĂU!

Abonează-te

Conștientizăm interesul tău pentru ofertele avantajoase și noutățile din domeniul sistemelor de climatizare. Pentru a avea acces la cele mai recente promoții și produse de top, te încurajăm să te înscrii la newsletter-ul nostru. Astfel, vei fi mereu informat, direct prin e-mail, despre cele mai atractive oportunități!

Întrebări frecvente

Vezi toate întrebările

Ce tip de sistem de climatizare este potrivit pentru casa mea?

Chevron

Alegerea depinde de mărimea și configurația casei dvs. Pentru apartamente mici, un sistem split poate fi suficient, în timp ce pentru case mai mari ar putea fi necesar un sistem centralizat. Recomandăm o consultație cu un specialist pentru a evalua nevoile specifice ale locuinței dvs.

Cât de des trebuie să întrețin sistemul de climatizare?

Chevron

Se recomandă întreținerea sistemului de cel puțin două ori pe an - o dată înainte de sezonul cald și o dată înainte de sezonul rece. Întreținerea regulată ajută la menținerea eficienței și prelungirea duratei de viață a aparatului.

Pot instala singur un sistem de climatizare?

Chevron

Este posibil să instalați singur un sistem de climatizare, dar nu este recomandat. Instalarea incorectă poate duce la probleme de funcționare și la pierderea garanției. Cel mai bine este să apelați la un profesionist autorizat pentru a asigura o instalare corectă și eficientă.

Cât de eficiente sunt sistemele de climatizare moderne?

Chevron

Sistemele moderne de climatizare sunt foarte eficiente energetic datorită tehnologiilor avansate de compresoare și control. Acestea pot reduce semnificativ consumul de energie comparativ cu modelele mai vechi și oferă un control precis al temperaturii și umidității.

Ce garanție oferă Avi Clima pentru sistemele de climatizare?

Chevron

Oferim o garanție standard de 3 ani pentru toate sistemele de climatizare, cu posibilitatea de extindere a garanției prin contracte de întreținere. Garanția acoperă defectele de fabricație și problemele tehnice care apar în condiții normale de utilizare.

Cum pot reduce consumul de energie al sistemului de climatizare?

Chevron

Pentru a reduce consumul de energie, asigurați-vă că întrețineți regulat sistemul de climatizare, curățați filtrele și asigurați-vă că unitatea exterioară nu este blocată. De asemenea, setați temperatura la un nivel moderat și utilizați funcția de programare pentru a evita răcirea sau încălzirea inutilă.

Ce se întâmplă dacă sistemul de climatizare se defectează?

Chevron

Dacă sistemul de climatizare se defectează, contactați imediat serviciul nostru de suport tehnic. Echipa noastră de profesioniști va evalua problema și va efectua reparațiile necesare cât mai curând posibil.

Pot controla sistemul de climatizare de la distanță?

Chevron

Da, multe sisteme moderne de climatizare oferă posibilitatea de control de la distanță prin intermediul aplicațiilor mobile sau al telecomenzilor inteligente. Acestea permit reglarea temperaturii și monitorizarea sistemului de oriunde v-ați afla.

Care este durata de viață a unui sistem de climatizare?

Chevron

Durata medie de viață a unui sistem de climatizare este de aproximativ 10-15 ani, în funcție de model și de cât de bine este întreținut. Întreținerea regulată și utilizarea corespunzătoare pot prelungi semnificativ durata de viață a aparatului.

Pot folosi același sistem de climatizare atât pentru răcire, cât și pentru încălzire?

Chevron

Da, majoritatea sistemelor moderne de climatizare sunt reversibile, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate atât pentru răcire, cât și pentru încălzire. Aceste sisteme sunt foarte eficiente și oferă un confort optim pe tot parcursul anului.

×

Formular de contact

Părerea ta contează